Edelstenen

Edelstenen is één van mijn grote passies, ik geloof sterk in de kracht die een steen heeft en geeft. Je snapt dat ik honderden stenen heb, verschillende formaten en soorten. Edelsteen hangers en armbanden draag ik al zo lang als ik me kan herinneren. In 2010 deed ik de opleiding tot edelsteentherapeut en heb ik al veel mensen en dieren mogen helpen, door middel van de juiste fysieke teksten, aan een steen die hun brengt wat ze nodig zijn.

Het mooie aan een edelsteen is toch wel dat – als je de kracht en werking van de steen niet meer nodig hebt – deze van je lichaam valt. Of de hanger gaat kapot, of de steen breekt door midden, of je raakt het op een onverklaarbare manier kwijt.
Edelstenen werken niet alleen erg goed bij mensen, maar ook bij dieren. Als het niet verantwoord is voor je dier om het te dragen dan kan je een edelsteen in de buurt van zijn of haar mand / verblijfplaats leggen. De steen zal zo’n uitwerking hebben dat het niet nodig is om de steen op het lichaam van het dier te moeten houden. In de buurt zijn van het dier is vaak al voldoende om toch dat aan het dier  te geven wat het nodig heeft, maar ook op de plek waar het dier het nodig heeft.

Een edelsteen in huis, op verschillende plaatsen werkt ook heel krachtig. Denk bijvoorbeeld aan een steen in de buurt van je bed, voor een goede nachtrust. Of een steen op je werkplek om de straling van de computer te minimaliseren. Zoveel stenen, zoveel uitwerkingen. 
Wil je weten wat voor uitwerking welke steen kan hebben op jou of je dier?