Zwart toermalijn

Zwart toermalijn vult de menselijke aura met de kracht en stabiliteit van de aarde.
Toermalijn wordt gevormd in diepe barsten in de aardkorst naast mineralen als kwarts, mica en veldspaat. Het vormt lange driezijdige kristallen met paralelle strepen langs de lengte van het prisma.

Toermalijn is ongewoon, omdat bij verwarming 1 kant van het kristal een positief elektrische lading krijgt en de andere kant een negatief. Het dient als schakelsysteem in vele soorten machines.

 

Spirituele en geneeskrachtige eigenschappen van de zwart toermalijn.
Zwart toermalijn is 1 van de beste stenen die beschermen tegen allerlei soorten negativiteit. In plaats van absorberen buigt de steen de belansverstorende energie af en hij creeert een veilige, neutrale ruimte om zich heen. Dit kristal werkt heel aardnd en kan gebruikt worden om terug te keren tot het normale bewustzijn na helende of spirituele sessies. 
Een van de voornaamste eigenschappen van zwart toermalijn is dat het lijn aanbrengt; het helpt het lichaam aanpassen wanneer botten of spieren door pijn of stress niet goed op hun plaats zitten.

Het kan de persoonlijke energie ook in balans brengen met de energie van de aarde zelf. Het is daarom een goede steen om mee te nemen op bijvoorbeeld een wereldreis of bij een verhuizing.

Zwart toermalijn duidt op de behoefte in harmonie te zijn met de omgeving. Zonder harmonie loop je misschien het risico om op een bepaald niveau tegen negativiteit aan te lopen. Beide vermijdt je door ervoor te zorgen dat je goed geaard en geconcenteerd bent, en een praktische levensvisie hebt. Dit kristal geeft aan dat met de hele structuur – de verborgen pijlers – rekening moet worden gehouden. Zorg ervoor dat alles waar je handelen en relaties op gebaseerd veilig en stevig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *